Valdemar Shin

Creative & Managing Director

Valdemars primære opgave er på produktionen og hvordan den overenstememr med kundens ambitioner. Han interesserer sig særligt for meningsfuld og værdiskabende kommunkation og finde det rette fit mellem vores kreative medarbejderes stærke visioner og skabertrang og kundens kommercielle ønsker.

Christian Møller

CCO & Executive Producer

Christian er virksomhedens kommercielt ansvarlige. Han arbejder med at opbygge vedvarende samarbejder med vores kunder og skabe værdiskabende business cases som resultat af vores produktioner. Han sikrer at vi tænker langsigtet, og når i mål.

Rasmus Baatrup

Creative Producer

Uddannet på Multiplatform Storytelling & Production er Rasmus husets kapacitet, når det drejer sig om storyboards, illustrationer og koncepter. Derudover er han en erfaren klipper, hvilket også sikrer at ønskerne fra start til slut bliver fulgt til døren.

Jimmi Hjort

Trusted Videographer

Jimmis primære opgave er at skabe de rette visuelle fortællinger med blik for produktionskvaliteten. Foruden at være en erfaren kameraoperatør er han også uddannet droneoperatør til kommercielle flyvninger.

Mathilde Kræmer

Freelance Videographer & Post Producer

Mathildes primære opgave er at skabe de rette visuelle fortællinger med blik for produktionskvaliteten.  Mathilde er uddannet på Multiplatform Storytelling & Production.

Student Assistant

Oliver studerer til dagligt på Multiplatform Storytelling & Production og assisterer i forbindelse med vores produktion og post-produktion..

Oliver Dinesen

Oliver studerer til dagligt på Multiplatform Storytelling & Production og assisterer i forbindelse med vores produktion og post-produktion..

Student Assistant

Sune Ingemann