MEDIEPRODUKTION

Vi er specialiserede i udvalgte visuelle formater, der har bevist at skabe solide business cases for vores kunder, grundet vores erfaring, banebrydende udstyr og kommercielle mindset.

BRAND ACTIVATION

Gennem indhold, der er produceret til jeres event, gør vi det muligt for dig at aktivere både dit og dine sponsorers brand. Samarbejdet med dig er målrettet mod at maksimere den værdi, dit event kan have, ved at producere indhold både før, under og efter - så du er forsynet med rigelige mængder af visuelt indhold, du kan bruge i løbet af året.

Ved at arbejde tæt sammen med dig og dine sponsorer, får vi et dybdegående indblik i, hvilke indholdsformater, der passer bedst til at skabe brand activation fra jeres event. Vi bruger ofte det producerede indhold til både brand activation af dine sponsorer så vel som til velproduceret indhold til dig som eventarrangør.

 
 

INDHOLDSPRODUKTION

Når vi arbejder på videoproduktion for kunder, etablerer vi et tæt samarbejde, der sikrer en løbende levering af relevant indhold i overenstemmelse med dit overordnede brand og din kommunikationsstrategi. 

 

Ved at se på samarbejdet som en langvarig relation vil vi over tid blive selvhjulpne og dermed løbende forsyne jer med velproduceret indhold på baggrund af en aftalt tidsplan. På det tidspunkt kan I se os som jeres in-house content bureau, hvilket reducerer den tid, I bruger på at koordinere og maksimerer den tid, vi bruger på at skabe indhold. Det er rent win-win!

KONFERENCER & KONGRESSER

Vi gør det muligt for konferenceværter og arrangører at få den maksimale værdi af konferencen ved hjælp af indhold, der produceres før, under og efter den er løbet af stablen. Ved at kombinere flere formater, så som teasere, live streams, interviews, dokumentation af resultater og reklamer fra dine sponsorer, sigter vi efter at skabe ekstra eksponering af konferencen så vel som at øge omsætningen. Vi tror på, at den viden, der bliver skabt på konferencen, skal være tilgængelig for alle - også de stakeholders, der ikke selv kan deltage. 

LIVE STREAM

Med vores professionelle produktion af live streams af din konference eller event, gør vi det muligt for dig at nå ud til et større publikum end blot de folk, der er i tilstede i salen. Ved at invitere flere folk til at følge med online, gør du både interessen for og engagementet med eventet større. Og dét leder potentielt til forøget omsætning fra B2B-partnere og sponsorer, som nu kan få attraktive reklamespots under eventet.


Vores grafiksystem integrerer med pre-roll reklamer og infographics under en live streaming, fx info om foredragsholdere eller grafer af resultater. Vores innovative live stream løsning kan fås i mange forskellige varianter og kan tilpasses efter budgetter og behov.