VORES GRUNDLAG

NVY MEDIA HOUSE er et skandinavisk mediehus, der producerer videomateriale af høj kvalitet til premium brands. Vi opererer i et meget omskifteligt marked, hvor indhold forbruges hurtigt og brands ønsker at nå deres kunder på nye måder.
For at opnå succes arbejder vi med vores kunder ved at kombinere kreative kant med et kommercielt mindset.

 

Vi hjælper brands med at tilpasse deres sky-høje ambitioner med veldokumenterede business cases, så de kan skabe relationer til kunder, sponsorer og stakeholders. Vi producerer indhold til sociale medier, TV-reklamer, packshots, livestreams, event opsamlinger, content pools og vi samarbejder med dine sponsorer om brand activation. 

 

Nøglen til at gøre dét er samarbejde. Derfor er vores kontor blevet et vibrerende og kreativt hub for vores kunder, freelancere, entreprenører, venner, kæledyr, kaffeelskere og hvem der ellers måtte kigge forbi for at få fede ting til at ske. 
 

Rundt om vores kerne-team er der et fællesskab af producere, filmfotografer, fotografer, grafiske specialister, industrielle designere, journalister, drone operatører, helikopterpiloter... alle sammen folk, vi stoler på. Fællesskabet gør os i stand til at takke ja til opgaver uanset budget og ambitioner, da vi kan kombinere de rigtige kompetencer, udstyr og erfaringer med enhver udfordring. 


Vi har samarbejdet med internationale brands, sportshold, statslige organisationer, reklamebureauer og endda en astronaut. Vi er stolte af alle de levende historier, vi har fortalt sammen og alle de inspirerende mennesker, vi har arbejdet sammen med.

Lad os arbejde sammen og gøre dit brand visuelt!